Drie redenen om bij
Premium Petfood Brands te werken

20221101 ppb-18 1

Goed, jij bent dus benieuwd waarom je bij ons moet komen werken. Wij leggen het graag uit in deze blog, en dan vertellen we ook meteen wat er minder leuk aan deze baan is. Eerlijkheid duurt het langst, toch?

Cliché? Welnee!

Bij Premium Petfood Brands is geen dag hetzelfde. Doordat we een klein, hecht team zijn, ben je elke dag in de weer met van alles. Wij werken voor onze drie merken Smølke, Rodi en Raw4Dogs, waar we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid voor dragen. Dit doen wij elke dag met superveel plezier. Dit klinkt misschien cliché, maar het is allesbehalve dat. Wij vinden ons werk gewoon ontzettend leuk! Waarom? Nou, hierom:

Reden 1: De uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid

Premium Petfood Brands is een platte organisatie; de lijnen tussen medewerker en management zijn kort. We houden niet van hiërarchie, status of titels. Des te belangrijker is jouw gevoel voor verantwoordelijkheid. Je krijgt dus veel vrijheid, wat door onze collega’s als prettig wordt ervaren. Omdat wij een klein team zijn, hebben we allemaal veelzijdige functies, waarin we elkaar aanvullen. Zo bouwen we samen aan onze ijzersterke marketing. Heb jij een idee hoe we onze marketing nog verder kunnen versterken? Schroom dan zeker niet! We zeiden het toch al, we geven niet om titels :-)

Tegelijkertijd biedt dit jou de kans om je kennis te verbreden en afwisseling in je werk te behouden. Je blijft goed op de hoogte van de lopende zaken binnen onze organisatie en je blijft jezelf ontwikkelen. Daarnaast ben je ook echt verantwoordelijk voor je eigen projecten. Jij neemt hierin de lead en betrekt je collega’s waar nodig. Over je collega’s gesproken, ons volledige team bestaat uit zestien man, ook wel leuk om te weten.

Reden 2: Gemotiveerde collega's

Stilstand is achteruitgang. Tenminste, dat vinden wij. Als team kijken wij iedere dag, hoe het net een stapje beter kan dan gister. Een innovatief idee, een website optimalisatie of een nieuwe blog. Omdat wij werken met een team van ambitieuze marketeers, met een liefde voor (huis)dieren, gaat dit bijna als vanzelf. En toch kunnen we niet wachten op jouw inzichten. Jij inspireert ons, wij inspireren jou. Het zit tenslotte ook in onze naam, echt een premium team is het wel!

Klinkt al goed, toch?

Reden 3: De kantoorhond(en)

Oke, dit is misschien nog wel het leukste van allemaal. Onze te lieve kantoorhond Toby is één van onze trouwe supporters. Hij is er niet altijd, maar als hij er is, brengt hij leven in de brouwerij. Letterlijk, want door de frisse neus tijdens zijn middagwandeling, kunnen we er weer tegenaan. En wat voor middagwandeling. Ons kantoor zit in het fijne centrum van Ermelo, maar je loopt zo het bos in. Heb je zelf een hond? Dan is deze van harte welkom bij ons op kantoor. Als Toby het goed vindt natuurlijk. Baas boven baas. :-)

Een goede marketingtekst bevat natuurlijk de principes van Cialdini. Dus hier is 'ie dan: de social proof.

“Wat ik zo leuk vind aan werken bij Premium Petfood Brands, is dat geen dag hetzelfde is! De lijnen zijn kort, wat betekent dat je snel kan schakelen. Door de verschillende merken ben ik constant bezig met verschillende aspecten voor alle merken. Ik vind dat door de drie merken het werk heel divers blijft. Het leukste vind ik dat ik mijn creativiteit kan gebruiken voor e-mailmarketing en sociale media. Maar ook dat je meteen ziet hoe je uitingen presteren, waardoor je altijd kunt blijven experimenteren en verbeteren. Het verveelt dus nooit!” - Anouk

Oh en de nadelen aan deze baan? Die zouden we je ook nog vertellen. Achterover hangen en een beetje scrollen zonder doel zit er bij ons dus niet in. Maar, als we het zo inschatten ben jij niet zo. Want anders was je niet helemaal tot het einde van deze blog gekomen! Tijd om kennis te maken dan maar? Lijkt ons heel leuk!