Een dag als administratief medewerker
Premium Petfood Brands

admin-min

Het is 8 uur ‘s morgens en tijd om naar het werk te gaan. Je stapt de auto, rijd richting Ermelo en parkeert de auto voor het kantoor. Je loopt richting het pand en neemt de trap naar de 2e verdieping. Hier is het kantoor van PPB. Super trots zijn wij op onze nieuwe locatie, want zolang zitten we hier nog niet. Het is een kantoor met veel ruimte, licht en transparantie. Rechts van de gang, waar je binnenkomt, is ook direct de keuken. Een plek waar we elkaar graag even bijpraten over het werk, maar ook over privézaken. Als het weekend is besproken gaan we allemaal naar onze werkplek om de werkdag op te starten. Onze afdelingen zitten in aparte ruimtes, maar omdat er overal glazen wanden in zitten en de deuren altijd open staan, is het alsnog met elkaar verbonden. Zo is er een vergaderruimte, en hebben we onze eigen administratie en marketing afdeling. Wij bij de administratie werken allemaal voor onze topmerken Smølke, Rodi en Raw4Dogs. Hier zijn wij dan ook mega trots op, dat mag je best weten.

Grootboekadministratie X Belasting

Zoals verteld ga je als administratief medewerker meewerken in de administratie voor de drie topmerken Smølke, Rodi en Raw4Dogs. Je houd je bezig met zaken als inkoopfacturen, bankmutaties, financiele rapportages en grootboekadministraties. Genoeg te doen dus!

Drie jaar werkervaring

Als administratief medewerker bij Premium Petfoods Brand ga je veel samenwerken met de controller Peter. Je zult ook echt je eigen werkzaamheden oppakken en zelfstandig aan de slag gaan. Uiteraard staat Peter 24/7 klaar (oké niet letterlijk, maar gedreven is hij wel) om jou te helpen waar nodig.

Vrijheid in je werk X Thuiswerken

Misschien ook fijn om te weten, maar wij werken de helft van de tijd vanuit ons mooie kantoor in Ermelo. De andere helft werken we lekker thuis! Op kantoor ben je altijd welkom, maar wij helpen jou ook graag aan een fijne ingerichte thuiswerkplek zodat je daar een prettige werkplek hebt. Heb je iets nodig? Laat het ons weten, dan kijken wij graag met je mee. Je krijgt bij Premium Petfoods Brand veel vrijheid. Daar hoort - uiteraard - ook veel verantwoordelijkheid bij. Dit kan misschien wat overweldigend klinken, maar dat valt allemaal reuze mee. Zoals we al hadden gezegd, we staan allemaal klaar om jou te helpen. Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn. Dieren, fijne collega’s, toffe merken, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit is gewoon onze werkwijze! Dus nee, niet te mooi om waar te zijn. Het is mooi - en vooral - waar!

Een goed salaris = jouw droombaan

Oke, het salaris bespreken we heel graag met jou tijdens de kennismaking met een lekkere kop koffie, thee of fris. Denk jij nu, dit is wel iets voor mij? Maak gelijk kennis met (misschien wel jouw toekomstige collega) Peter en wie weet werken wij binnenkort wel samen!