Werken als marketeer voor Premium Petfood Brands, waarom is dat nou zo leuk?

20221101 ppb-32

Werken als marketeer voor Premium Petfood Brands, waarom is dat nou zo leuk? Don’t get us started. Want we vinden het zelf natuurlijk het leukste dat er is en praten er graag hond🐶erduit over. We hebben geprobeerd het in een paar punten te vatten. Klaar voor?

Freedom! (Insert Aretha Franklin uithaal)

Dat jij doet wat je leuk vindt, is voor ons heel belangrijk en vrijheid is daar een groot onderdeel van. Je krijgt hier niet een tot de minuut gevulde planning, en we kauwen je ook niet alles voor. Dat bepaal je zelf. Oke, natuurlijk zijn er bepaalde werkzaamheden die opgepakt moeten worden, maar verder laten we het aan jou. Zie je kansen of is er iets nieuws wat je graag wil oppakken? Maak een plan en voer het uit! We remmen je liever af dan dat we je moeten aansporen. Oh en goed om te weten dat je de helft van de tijd kan thuiswerken, hoort wat ons betreft ook bij vrijheid. Net als flexibele werktijden. ;)

Geen dag is hetzelfde
Om er maar even een heerlijke cliché in te gooien. Maar ja, we kunnen er echt niets anders van maken. We zijn met een klein Marketing team. Samen zijn we verantwoordelijk voor drie merken (daarover straks meer), je kan je dus voorstellen dat er veel taken bij ons liggen. En dat is leuk! Want zo is er altijd veel variatie in wat je doet.

Veelzijdigheid van bureauzijde, maar de focus van klantzijde

Omdat we voor drie verschillende merken werken, heb je veel afwisseling. De merken hebben namelijk allemaal een heel andere positionering en doelgroep. Hierdoor voelt het soms bijna alsof je bij een bureau werkt. Daar heb je immers ook vaak verschillende klanten. Het voordeel bij ons is dat je wel de focus hebt van werken aan de klantzijde. Je hebt de tijd om dingen te laten groeien en de merken door en door te leren kennen.

We sluiten ‘m af met 3 redenen om NIET als Marketeer bij Premium Petfood Brands te werken. Ook goed om te weten, toch?

Als je niet houdt van veel verantwoordelijkheden

Omdat we met een klein team zijn, komt er veel verantwoordelijkheid op jouw schouders. Je bent echt de baas van je eigen toko. Wij denken dat dit alleen maar leuk is. Zo krijg je echt de kans het helemaal te doen zoals jij denkt dat goed is!

Als je liever specialistisch werkt

In een klein team moeten we er met z’n allen voor zorgen dat alles opgepakt wordt. Dat maakt dus ook dat we meer generalisten dan specialisten zijn.

Als je een hekel hebt aan honden en katten

Tja, need we say more? We kunnen het ons niet voorstellen, maar als je een hekel hebt aan honden en katten pas je niet bij PPB. Je hoeft echt geen hele grote honden- of kattenliefhebber te zijn, maar als je er een hekel aan hebt? Dan wordt het een lastig verhaal.

Hebben we je al overtuigd?

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar dat kunnen we nóg beter in een gesprek. Dus als je nieuwsgierig bent geworden: neem dan vooral contact met ons op! We hebben (toevallig of niet toevallig) een hele leuke vacature open staan op onze Marketing afdeling. ;) Tot snel?

Neem contact op met Carlijn, onze Manager Digital Marketing & E-commerce. Dit kan via carlijn@premiumpetfoodbrands.com of bel/WhatsApp naar 06-49909327